Métode 2018-03-07T16:30:30+00:00

Tothom sap que hi ha multitud de mètodes diferents d’educar els nostres millors amics, però s’ha demostrat que no són tots eficaços. Hi ha qui se’ls emporta a una “escola” i els educa per vosaltres, hi ha qui no és prou sensible i és massa dur amb els gossos, o hi ha qui intenta aconseguir un determinat comportament donant als gossos massa llaminadures com a premi.

Penso que s’ha de trobar un equilibri entre totes aquestes tècniques d’educació.

Crec que el desplaçar-me als vostres domicilis facilita tot el procés d’aprenentatge, ja que no desorientem el gos amb un canvi de lloc, ni amb olors ni gent desconeguda. D’aquesta manera, sereu part activa en tot el procés. El meu objectiu és formar el propietari a educar el seu gos, doncs no és possible ensenyar el teu animal de companyia a fer cas a una tercera persona. Per aquest motiu, considero imprescindible que vosaltres participeu en tots els exercicis.

Si calgués fer mal a un gos per educar-lo, em dedicaria a qualsevol altra cosa.

Per aconseguir un determinat comportament del animal li explicaré que li convé fer cas mitjançant la sorpresa i el desconcert, però sense ferir-lo ni espantar-lo. Mai s’ha de pegar ni maltractar els gossos.

D’altra banda, tampoc crec que sigui la millor idea donar-li un premi cada vegada que aconseguim que s’assegui, que camini al costat nostre, que no pugi al sofà, etc. Els premis es poden utilitzar com un reclam que sempre s’ha d’utilitzar com un plus per aconseguir un exercici determinat, mai com a condició per aconseguir un determinat comportament.

El missatge no pot ser “si seus et donaré un premi”, perquè el gos pot triar “no tinc gana, no cal que m’assegui”. El gos ha d’entendre “has de seure sempre que t’ho digui”. Per aconseguir-ho, no s’ha d’abusar dels premis i problema resolt.

A més, existeix el tema de les fòbies. Estic especialment preocupat per l’ús indegut dels medicaments a l’hora de tractar-les. En molts casos se’n fa un ús abusiu, ja que en determinades ocasions es poden solucionar les pors d’una altra manera, sense necessitat de medicar el gos.

Com que les meves conviccions són les que us he explicat, m’he especialitzat en aquest mètode de treball. Per aquest motiu, estaré encantat de fer-vos una visita, de conèixer a tot el nucli familiar i poder explicar-vos amb més detall com treballo, i d’aclarir els vostres dubtes.

Vols més informació? Tens Dubtes?

TRUCA’M